6 причини защо да ни изберете!

1.Коректни партньори
Сключваме индивидуални договори за абонаментна поддръжка с Всеки наш клиент съобразен с индивидуалните нужди, за да подсигурим коректните и дългосрочни отношения. Пазим конфиденциални данните Ви и се грижим те винаги да бъдат защитени.

2.Избираме най-доброто за Вас
Изслушваме Ви внимателно и след това Ви предлагаме решения. Тъй като поддържаме голям брой компании, ни имаме опит и знание (сравнено с администратор поддържащ една фирма през цялото време), за да ви осигурим най-добрия начин за решаване на проблеми, комбинирайки най-добрите практики и препоръки. Тествали сме повечето налични решения и можете, да се възползвате от това за обезпечаване на компанията Ви по най-добрия начин за години напред.

3. Не Ви говорим на неразбираем език.
За едно успешно сътрудничество ние трябва да се разбираме взаимно. Вие ще получавате разбираеми отговори на въпросите, които ни задавате.

4. Винаги ще реагираме навреме.
Светкавична реакция. Вече няма да се налага да чакате няколко дни, за да бъде ремонтиран компютъра Ви. Ние разбираме колко са важни за Вас компютрите и мрежата с които работите, именно затова към абонаментната компютърна поддръжка предлагаме отдалечени компютърни услуги, които са включени в абонаментната такса.
Благодарение на тази услуги имаме бърз и сигурен достъп до Вашата мрежа и компютри. Ако проблемът изисква посещение на място ще Ви изпратим компютърен специалист, възможно най-скоро, който да го отстрани в офиса Ви.

5. Предвидими разходи за ИТ.
За малки фирми може да е трудно да изплащат непредвидени разходи. Именно затова абонаментния ни план за компютърна поддръжка е с фиксирана такса. Вие знаете точно какво да очаквате без изненади и допълнителни разходи.

6. Системна поддръжка.
Много компютърни проблеми могат да бъдат предвидени и предотвратени. Ние ще извършваме мониторинг на мрежата и компютрите Ви, ще извършваме профилактика на сървърите и компютърните системи. По този начин много проблеми ще бъдат решени още преди да ги забележите.

Контакти